Cauta
Program: Luni - Vineri 9:00 - 17:00    0757-593.922 vanzari@pentrubebei.ro      


Politica de Livrare

 

Achiziția produselor se poate face prin două moduri:

 

- Comanda Online prin intermediul website-ului www.pentrubebei.ro (Non – Stop).

- Comanda Telefonica se poate face de Luni – Vineri in intervalul orar 09:00 – 17:00 la numarul 0752.30.30.30

 

Toate produsele de pe site au afisate preturile in ron cu tva inclus.

 

Modalitati de plata :

 

- Plata prin ramburs - se achita in momentul primirii coletului la domiciliu. (Cost Colet + Transport )

- Plata prin ordin de plata - se plateste la banca (Cost Colet + Transport) in contul nostru RO15BTRLRONCRT0286659801 deschis la Banca Transilvania pe numele firmei : Sc Pentru Bebei Srl. Iar comanda va fi trimisă ulterior confirmării plății.

 

Metode de Livrare:

  Livrarea produselor de pe site-ul nostru www.pentrubebei.ro se face prin intermediul firmei de curierat Urgent Cargus.

  Costul transportului difera in functie de situatiile de mai jos:

        1. Valoarea totala a produselor comandate de pe site-ul nostru este mai MICA de 300 ron:

          a. daca adresa de livrare se afla IN aria de livrare a firmei de curierat, atunci costul transportului este de 20.00 ron.

          b. daca adresa de livrare se afla IN AFARA ariei de livrare a firmei de curierat, atunci se mai plateste si o taxa pentru km suplimentari (20.00 ron), care este suportata de dvs; deci costul transportului este de 20.00+ 20.00 = 40.00 ron.

 

        2. Valoarea totala a produselor comandate de pe site-ul nostru este mai MARE de 300 ron:

           a. daca adresa de livrare se afla IN aria de livrare a firmei de curierat, atunci beneficiati de TRANSPORT GRATUIT.

           b. daca adresa de livrare se afla IN AFARA ariei de livrare a firmei de curierat, atunci beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pana in locatitatea cea mai apropiata cu sediul firmei de curierat, DAR taxa pentru km suplimentari de 20.00 ron o suportati dvs.; deci costul transportului este de 0.00+ 20.00 = 20.00 ron.

 

     IN ATENTIA CLIENTIILOR CARE AU ADRESA DE LIVRARE IN AFARA ARIEI DE LIVRARE A FIRMEI DE CURIERAT!

     Calculul transportului se face in functie de volum, greutate si km suplimentari. Astfel, pot interveni modificari ale costurilor de transport, in sensul ca POT FI MAI MICI! dar NU POT DEPASI sumele mai sus mentionate. In cazul in care vor exista modificari, un consultant din echipa Pentru Bebei va lua legatura cu dvs pentru a va instiinta despre acest fapt, inaintea plasarii comenzii dvs catre depozit!

 

 Durata de livrare:

 

   Durata de livrare este de 2 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii tinand cont de confirmarea existentei produsului / produselor in stoc, confirmarea modalitatii de plata, confirmarea modalitatii de livrare.

Ex :

 - Daca comanda se va face luni, in cel mai scurt timp posibil un consultant de vanzari va lua legatura cu dumneavoastra pentru confirmarea comenzii. Urmand ca in 2 zile lucratoare ( marti si miercuri) sa ajunga coletul la dumneavoastra.

 

 - Daca comanda se va face vineri, sambata sau luni, un consultant de vanzari va lua legatura cu dumneavoastra pentru confirmarea comenzii in decursul zilei de luni. Iar coletul va ajunge la dumneavoastra cel tarziu miercuri.

 

  La primirea coletului, vă rugăm verificați integritatea coletului și existența facturii fiscale – acest document regăsindu-se în plicul de pe colet. Produsele sunt înmânate în ambalaj sigilat.

  Veti fi contactat  de catre Firma Urgent Cargus, in vederea stabilirii unei anumite ore, pt a fi prezent la adresa de livrare. In cazul in care in urma stabilirii orei nu veti fi gasit la respectiva adresa, aveti obligatia ca in max 14 zile sa va ridicati personal coletul de la sediul Urgent Cargus din localitatea dvs. In caz contrar, veti suporta costurile de transport dus-intors.

 

Cu respect,

Apreciem interesul acordat firmei noastre.

 

PentruBebei.ro

magazin online de produse pentru bebei al Sc. Pentru Bebei Srl. !