Cauta
Program: Luni - Vineri 9:00 - 17:00    0757-593.922 vanzari@pentrubebei.ro      


Termeni si conditii

 Termeni si Conditii !!!

 

         Daca doriti sa returnati produsele cumparate de pe Magazinul Online PentruBebei.ro , aveti dretul in termen de 14 zile de la cumpararea lor, conform legislatiei in vigoare din Romania care se aplica persoanelor fizice.

         Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra,a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor si comisioane bancare.

        In cazul in care un produs a beneficiat de conditiile acordarii transportului gratuit si este returnat, acest cost de transport se va scadea din valoarea produsului.

        Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email cu confirmare de primire prin care renuntati la produs.

        Renuntarea la un produs se poate face doar daca ati achizitionat produsul prin curier.

        Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de PentruBebei.ro.
 
        Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur.

         Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

         Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :

         Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

         Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.pentrubebei.ro .